lauantai 31. tammikuuta 2015

Vaaleas hius tummaksi

Heissulivei kaikille!

Meillä oli torstaina taas yksi värikurssin kokeista, jossa piti värjätä vaalea hius tummaksi. Ei tarvinnut koko päätä värjätä, että ihan raidatkin riitti.. Saimme käyttää tässäkin kokeessa vain kevytvärejä.

Vaalean hiuksen värjääminen on vähän niinkuin harmaan hiuksen värjäys... Pitää miettiä miten ja millä esipigmentoi hiuksen, ettei oma vaalea väri kuulla tummasta läpi..

Tehtiin työ yhdessä Susannan kanssa ja onnistuttiin hyvin. Molemmat oli tyytyväisiä ja myös asiakas oli tyytyväinen :) Meidän asiakas oli kotona blondannut hiuksensa itse ja pohjaväri olikin aikast kirjava ja keltainen.. Asiakas toivoi tummia raitoja ja keltaisuuden poistamista hiuksista.

Raidat me päätettiin tehdä Goldwellin Lowlighteissa, jotka on sellaisia erikoisvärejä, että niitä käytettäessä ei tarvitse esipigmentoida vaaleaa hiusta ennen kuin laittaa värin. Lowlightseja oli helppo käyttää ja niillä sai  tosi kauniit raidat. Tykkään!!
Keltaisuuden poistoon meidän piti aluksi käyttää Goldwellin väriä 10 BS (eli beigesilver), joka poistaa hyvin keltaisuutta, mutta se oli loppu niin käytettiin sitten muistaakseni Wellan 10/6 (violetti). Miksi käytettiin violettia? - Violetti on keltaisen vastaväri ja vastavärit neutralisoivat toisensa. Eli keltaisuus lähtee hiuksesta.

Kuten näkyy hius oli keltainen ja pituudessa näkyy selkeä tummempi kohta, mikä on jäänyt tummemmaksi kun itse on vaalennettu hiusta kotosalla.

Ja tadaa ! keltaisuus lähti hyvin ja raidat näyttää tosi kivoilta. 


Noi raidat sai musta hiuksen näyttämään paljon luonnollisemmalta ja keltaisuuden poisto onnistui tosi hyvin 10/6 värillä! HYVÄ ME !

Tähän postaukseen en sitten muita kuvia laitakkaan, mutta ensiviikolla varmasti palataan taas asiaan!

-Riia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti