maanantai 12. tammikuuta 2015

Uusi jakso, uusi vuosi, uudet kujeet !

Moikka kaikille piiiiiiiitkästä aikaa!!!

Lomat on nyt lomailtu ja uusi vuosi on lähtenyt käyntiin. Oma lomani meni lähinnä töiden parissa, mutta ei haittaa sillä palkkapäivänä on sitten taas hyvä hymyillä :)

Meillä on tässä jaksossa värikurssi 1  ja permanenttikurssi 1 sekä asiakaspalvelua. Eli tästä kurssista tulee toooooosi raskas, koska on niin paljon uutta asiaa ja paljonpaljon ulkoa opettelua. Mutta eiköhän näistäkin selvitä.

Laitan tähän nyt kuvia meidän permanenttikurssista ja kaikesta mitä ollaan tähän mennessä jo tehty :)

Tässä on tiiliskivirullaus ja sovellettu versio eli piti tehdä sellanen rullaus, missä ottaa huomioon sen että asiakas pitää jakausta.

Tässä ensimmäinen rullaukseni. Eli tehtiin ihan perusrullaus ja siinä näkyy vähän ositustakin, mikä siihen pitää tehdä.

Ja sama sivulta ja valmiiksi rullattuna. On kyllä ihana katsoa näitä ekoja kuvia, kun tuntuu että nyt jo saa rullat tasaisemmin rullattua ja muutenkin se tuntuu sujuvan vähän paremmin kuin ekalla kerralla. :)

Tässä kanssa tiiliskivirullauksen sovellustyö. Eli piti lähteä rullaamaan päälaelta pisteestä ja miettiä asiakkaan hiusten kampaus suuntaa..

Tossa on toi piste, mistä lähettiin rullaati rullaamaan. (Eli tossa vihreen piikin "pään" kohdalta:DD)

Ja tässä vielä viuhkarullaus. Liikkeelle lähdettiin samalla tavalla kuin perusrullauksessakin, mutta kuten näkyy sivut rullataa hieman eritavalla.. Viuhkarullauksessa sivut voivat olla rullattuna myöskin pystysuoraan ´, mutta siinä täytyy olla myöskin tarkkana että saa sen kaartumaan taakse samallalailla kuin kuvassa.
Tällasta ollaan siis permanenttikurssilla tehty tähän mennessä.... Kädet on jo ihan väsyneitä kun melkeen joka tunnilla rullataan :D mutta harjoitus tekee mestarin (hope so...) :D
Jees mä taidan huomenna palailla asiaan ja silloin juttua värikurssista ja väriympyrästä. Nyt kiitos ja heidooo!!

-Riia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti