tiistai 13. tammikuuta 2015

värikurssi

Noniin nyt juttua vähän väreistä ja värikurssista!!

Tää värikurssi tulee olemaan tosi raskas, sillä ulkoa opettelua on PALJON... Ja muutenkin koko ajan tulee uutta asiaa ja plaah tuntuu jo, että nyt pää räjähtää. Mutta kai se siitä sitten. Onneks mulla on sitten ens jaksossa taas värikurssi 2- kurss, nii pääsee heti perään jatkamaan noiden värijuttujen parissa. :)

Ollaan nyt tähän mennes käyty teoriaa ja esimerkiksi tehtiin omat väriympyrät! Ja ollaan myös opeteltu lukee värikarttoja ja just kattomaan, missä värikartassa om tummuusasteet ja mistä itse päävärit löytyvät..

Tässä nyt vähän kuvia, kun askarreltiin niitä omia värikarttoja.
Olo oli kyllä kun pikkulapsella ku alettiin noita hiustupsuja värjäilemään, mutta olipahan rento ja kevyt aloitus viikolle jos ei muuta ;)

Värit levitetty hiustupsuihin ja vaikutusaika 30 min. Värjättiin tupsut elumen väreillä ja meillä oli tosiaan käytössä vain päävärit(sininen,punainen,keltainen) ja niistä sekoteltiin sitten välivärit ja välivärien välivärit :D
Ja siinä mun värikartta!! Vähän ois voinut laittaa enemmän väriä näköjään tupsuihin, että ois värit ollu selkeemmät, mut kunhan itse ymmärrän värikarttani idean niin se riittää !

Laitoin vielä tähän kuvat noista värikartan luonnonsarjasta. Eli luonnonsarja on aina se, mistä arvioidaan asiakkaan hiuksen tummuusaste ennen hiusten värjäämistä. Ja tummuusasteen mukaan lähdetään sitten miettimään, mitkä värit sopisivat asiakkaan päähän. 



Eli tämä ei ole värikartoista otettu kuva vaan ihan itse taas omin pikku kätösin taiteilin vesiväreillä :D


Ja tässä sitten on tuo reunimmainen rivi niin värikartan luonnonsarja. En osannut kääntää kuvaa, mutta näillä mennään...

Eli tummuusasteet menee aina niin, että 2  tai 1 on musta ja siitä se lähtee vaalenemaan niin, että 11 tai 12 on sitten jo ihan kirkuvan blondi.

Ja koska nyt mulla on intoa leikkii tän tietokoneen kanssa, niin laitan myös pari kuvaa yhestä kampauksesta, minkä tein asiakaspalvelu tunnilla, kun ei ollut asiakkaita. :)

Tollanen aika arkinen peruskampaus :) musta ihan kiva, vaikka onkin yksinkertanen.
Ensikertaan !

-Riia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti