keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Goldwellin värikoulutus

Keskiviikko iltaa kaikille!

Aattelin olla niin viitseliäs ja tulla heti laittamaan tekstiä ja kuvia tänne blogiin, kun meillä oli tänään Goldwellin värikoulutus. Eli päivä alko klo9.00 ja aluks oli pari tuntia teoriaa ja sitten käytiin syömässä ja ruuan jälkeen meille tuli asiakkaat. Asiakkaita oli n. 8 kappaletta, että lähes kaikki värjäykset hoituivat parityönä tai kolmen hengen porukoissa. Mutta ihan hyvä ettei yksin tarvi pohtia mitä värejä laittaa ja mitä tekee, kun se nyt vielä tässä vaiheessa on aika alkutekijöissä ja vielä vähän sellaista hakemista ja pohtimista, niin ihan hyvä että siinä on useemmat aivot miettimässä :)

Mutta meidän mallilla oli haalistuneet punaiset hiukset, jotka olivat 7 tummuusasteiset ja jo lähes kuparin väriset ennemmin kuin punaiset... Varsinkin latvasta. Tyvessä oli juurikasvu ja oma luonnonhius pilkotti sieltä jo n. sentin verran.

Tyvi väriin laitettiin mukaan luonnonsarjan 7N, jotta saataisiin se luonnonhius sieltä peittymään, eikä se jäisi kuultamaan sieltä läpi. Laitettiin myös RR- MIX väriä tyveen 10 ml, jotta saataisiin sitä punaisuutta sinne kuitenkin.

Latvaan laitettiin 7 RO:ta ja RR- MIX väriä kanssa, jotta saataisiin väristä entistä punaisempi.
No joo.. Mennääs sitten taas siihen mielenkiintoisempaan osioon eli itse kuviin !!!!


Siinä Goldwellin Colorancen värikarttaa. Alimmassa rivissä näkyy luonnonsarja.
Sitten ennen kuva asiakkaan hiuksista.
Levitettiin väri nokkapullosta ja pesupaikalla, koska väri oli niin juoksevaa, että se oli mukavampi levittää pesupaikalla.

Sitten jälkeen kuvat!

Vähän huijaa nää kuvat tota oikeeta väriä, mikä lopputuloksesta tuli, mutta kyllä näistäkin jotenkin sen eron näkee..

Tässä on muuten linkki meidän koulun blogin sivulle, jonne myöskin lähiaikoina tulee varmasti juttua tästä Goldwell koulutuksesta. Tuolta koulun blogin kautta pääsee katsomaan myös muiden opiskelijoiden blogeja!! Kantsii käydä kurkkaamassa niitäkin ;)

http://hiusalasalo.blogspot.fi/

Oli mielestäni hyvä koulutus, vaikka jotkut asiat oli jo käyty tunnilla useampaan kertaan, niin musta se oli vaan hyvä että niitä samoja asioita käytiin uudestaan, koska kertaus on opintojen äiti :D
Koulutuksen jälkeen menin vielä leikkaamaan yhden tutun hiukset ja laitan nyt samantien tähän kuvat siitäkin.

Ennen!

Ja jälkeen. Eli sivut koneella kammanpäältä tekniikalla, häivytetty muotolinja ja yläosa "kirkonkatto" mallilla..


Ensikertaan taas!!!!

-Riia

1 kommentti: