torstai 22. tammikuuta 2015

Värikurssin etätehtävä

Moi kaikki,

Meillä ei oo värikurssin tunteja tänään, joten saatiin etätehtäväksi miettiä eri värjäysideoita. Eli tarkotus ois tehdä 3 omaa värjäysideaa ja sit katsella vähän netistä ja youtubesta eri värjäysideoita..
Nauran jo valmiiksi näitä omia piirroksiani, koska oon niin surkee piirtämään, mutta koittakaa saada edes jotenkin selvää, mitä mä oon koittanu taiteilla..

Kuva kopioitu googlesta. Oli niin hyvä esimerkki vähän erilaisesta värjäystavasta, mitä harvemmin kadulla tulee vastaan



Okei ensinnäkin pahoittelut etten osaa kääntää näitä kuvia(noloako?).. Mutta tässä mun idea oli sellainen,että latvat olisivat aivan turkoosit ja vain muutama turkoosi raita lähtisi aivan tyvestä asti. Pohjaväri olisi jokin tosi tumma. Etuhiukset voisi olla sellaiset, missä olis vähän sitä turkoosia raitaa, mutta päävärinä olisi se tumma pohjaväri.

Tässä aattelin, että vois tehä vähän samantyyppisesti kun tossa mallikuvassa, minkä otin googlesta. Eli tollainen salamaa muistuttava yksi paksumpi raita menisi pään ympäri ja sen voisi värjätä jollain shokkivärillä tai sitten jollain ihan perusvärillä, mikä eroisi sen verran pohjaväristä, että raidan juuri erottaisi kumminkin sieltä hiuksesta. Tää ois enemmänkin lyhyille hiuksille sopivampi.
Tässä menis kanssa tollaset paksummat raidat etuhiuksista. Pohjaväri vois olla joku aika vaalea ja noi raidat vois olla lilaa tai pinkkiä tai jotain pastellinsävyjä..
Tässä ois toi sama värjäyidea takaapäin. Eli raita jatkuis viel taakse ja musta ois kiva et jos pohjasävy ois vaalea ja raidat ois vaikka kahta eri pastellinsävyä, niin sitten vois laittaa niitä kahta pastellinsävyä myös vähän tuohon latvaan..Tai jos pohjaväri ois vaikka tumma ja ois jotain shokkivärisiä raitoja, niin sitten niitä shokkivärejä vähän myös latvaan.. Se vois olla kivan näköinen :)

Eli tällaisia ideoita mulla tuli! Ja pahoittelut ensinnäkin siitä, että en tosiaan osaa piirtää ja toiseksi siitä etten osaa kääntää noita kuvia :D Mutta toivottavasti mun asiat ja ideat tuli selville, se olis niinku se pääasia :)

-Riia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti