tiistai 3. helmikuuta 2015

Värjäystä ja hiustenleikkuuta

Moikka!!

Tänään oli koulussa monivärjäys koe. Eli tehtiin värjäys, jossa piti käyttää vähintään kahta eri väriä.
Tein värin veljelleni ja käytin kolmea eri väriä..
Veljelläni ei ollut mitään väliä mitä värejä laitetaan, joten sain siis aivan vapaat kädet ja lopputuloksesta tuli tosi kiva molempien mielestä :)

Leikkasin maanantaina veljeni hiukset, koska niissä ei ollut enään mitään muotoa ja en olisi ikinä saanut hyvää numeroa, jos olisin niihin hiuksiin tehnyt värjäyksen, joten onneksi sain suostuteltua hänet myös hiustenleikkuuseen. Sain siinäkin aivan vapaat kädet ja hyvä siitä mielestäni tuli.

Ja sitten kuviin:

Eli tämä oli tosiaan lähtötilanne maanantaina. Mutta onneksi sain leikata hiukset ennen värjäystä ;)
Mulla oli ihan selkee visio, mitä lähen tekee ja siitä tuli juuri sellainen kuin suunnittelinkin. Eli häivytetyt muotolinjat ja yläosa vähän keesimäisesti, mutta kulmakohdan tein selkeästi enemmän toiselle sivulle.
Tässä vielä toinen puoli. Siinä näkyykin tuo "kulmakohta" 
 Sitten nukuttiin yön yli........

Ja lähdettiin maalaushommiin :D
 Eli en halunnut laittaa kauhean tummaa väriä, koska lähtötilanne oli kuitenkin ihan maantienharmaa ja 7 tummuusasteinen, niin pohjaväriksi laitoin 6/0 (Colour touch). Ja en halunnut siitä kauhean tummaa, koska lähdin hakemaan sellaista mahdollisimman luonnollisen näköistä väriä, mikä sopeisi hyvin veljelleni.

Päälliosaan laitoin kahta eriväristä raitaa. Laitoin  5/1 ja 6/4. Pohjavärin(6/0) kanssa ja 5/1 kanssa käytin 1,9% hapetetta, mutta 6/4 kanssa käytin 4% hapetetta, koska halusin että punainen tulisi sieltä hyvin esiin.


Ja tällainen siitä sitten tuli. Pohjaväri oli tosi hyvä ja näytti luonnolliselta, myös raidat näyttivät kivalta!! Tummemmat 5/1  raidat ei näköjään tässä kuvassa näy kauheesti, mutta kyllä niissäkin kohdissa näki värieron :)

Ja vielä eri kuvakulmasta.
Raidat tein tosiaan ihan paksuilla selkeemmillä osioilla, mihin värit levitin. Hius oli kuitenkin niin lyhyt ettei siihen mitään folioita olisi voinut käyttää..

Että tällaista tänään! Ja nyt sammutan koneen ja alan henkisesti (ja fyysisesti)  valmistautumaan iltaa varten sillä mennään parin luokkalaisen kanssa Color Zoom näytökseen turkuun !!!!! Siitäkin laitan tänne sitten kuvia ja fiilistelyjä ehkä jo huomenissa !

-Riia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti