lauantai 7. helmikuuta 2015

Color Zoom 2015!

Moiii,

noniin nyt viiimeinkin tekstiä color zoomista :) Eli me oltiin tossa parin luokkalaisen kanssa tiistai-iltana turussa Goldwellin Color zoom näytöksessä. Se oli tositositosi hieno kokemus. Eli mallit oli lavalla ja sitten kouluttajat leikkas niiden hiukset ja viimeisteli ja kertoi uusia tekniikoita, niin värjäykseen kuin leikkaukseenkin.. Siellä oli varmaan ainakin 60 alan ammattilaista tai opiskelijaa ja tosiaan lippu sinne ois maksanut 103 euroa, mutta me päästiin opiskelijoina onneks ilmaiseksi :D

Matka kohti turkua alkoi lumisessa säässä..

vähän fiilistelyjä ennen kun päästiin saliin

Siinä ovat kaikki mallit.  Aika hyvät paikat ehdittiin muuten kanssa nappaamaan ;)

Nämä herrat tosiaan leikkasivat ja viimeisteli kampauksia lavalla. Ja kertoivat myös mitä color zoom 2015 pitää sisällään!



Tää on magee!! Kampaus on tehty ihan perus pilleillä ja hius on kierretty pillin ympärille. Pilli laitettiin solmuun ja sitten odotettiin että hius kuivuu ja lopputulos tuosta on hauskan näköinen afrokikkura :D Pari kuvaa ylempänä nkyykin tuo valmis kampaus tästä(oikea reuna)


Myös meikkauksesta puhuttiin muutama sananen.
Oli kyllä mahtavaa, että lähdettiin tonne. Paljon sai uusia ideoita ja uusia kikkoja oppi..
Itse ajattelin osallistua Color zoom 2015 kilpailuun (opiskelijoiden luokkaan). Eli pitää itse tehdä leikkaus, värjäys, meikkaus ja viimeistely ja sitten kuvaaja kuvaa sun mallin ja kuvat lähetetään eteenpäin arvioitavaksi. En nyt muista, mitä palkintoja siitä oli mahdollisuus voittaa, mutta silti oon innoissani osallistumassa, nyt kun on mallikin löytynyt :)

-Riia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti