tiistai 10. helmikuuta 2015

Permanentti asiakkaat

Moikka,

Tää teksti pitää sisällään kuvat omista permanentti asiakkaistani ja pienet selostukset, mitä lähdettiin hakemaan ja millä tavalla rullasin ne..

Mennään heti mun ekaan asiakkaaseen. Eli tarkotus oli lähteä hakemaan hyvin loivaa kiharaa ja lähinnä kohotusta hiuksiin. Valitsin siniharmaat rullat ja ihan etuosassa tein pari rullaa mustaharmailla.
Permanentti aineena käytin ainevahvuutta 2(Hydrowave), koska asiakkaalla oli vaaleita raitoja pohjalla ja etuosassa käytin vielä erikseen ainevahvuutta 3, sillä etuhiuksissa oli vähän enemmän raitoja kuin muualla hiuksissa..

Meinasin unohtaa ennen-kuvan joten siksi hius on märkä ja rullaustakin ehdin vähän jo aloittaa :D

Tässä sitten jälkeen kuva märkänä. Ihanaa kikkuraa tuli hiukseen!
Viimeistelin kampauksen lopuksi pyöröharjalla föönaamalla ja raudalla vielä vähän kiharsin etuhiuksia. Siitä tuli mielestäni oikein naisellinen lopputulos ja kaunis viikonloppukampaus :)



Ja takaata näytti tältä lopputulos.
 Ja seuraava malli tulikin heti maanantaina..

Eli tässä oli vanhaa permanenttia alla ja nyt tultiin sitten uusimaan permistä..Ja hakusessa oli tosiaan ihan afrokiharaa, että rullasin tosi pienillä rullilla. Lopuksi laitettiin myös kevytväri. Käytin tässä ainevahvuutta 2 (muistaakseni!?!?!?) ja esisuoja-ainetta käytin muuten niin tässä kuin ensimmäisellä asiakkaallakin!

Lähtötilanne!
Tässä rullaus. Tein tuohon takaraivon kohdalle yhden rivin pystyrullia, koska asiakkaalla oli tosi vahva pyörre siinä ja se lattisti hiuksia. Rullasin rullat vielä eri suuntaan mihin ne normaalisti kääntyivät estääkseni vielä enemmän sitä, että ne kaatuisi hiuspohjaan ja näyttäisi littanoilta :D
Oli huonosti selitetty, mutta menkööt! Tein saman itseasiassa myös ensimmäiselle asiakkaalle, kun hänelläkin oli vahva pyörre samoilla paikkeilla.. Mistä lie johtui :D


Tässä on nyt sitten jälkeen kuva. Eli leikattiin myös hiukset.




Mua harmittaa niiiiiiiin kovin, ku leikkasin mielestäni ton hiuksen ihan hieman liian lyhkäseksi.... Molemmat permanentit onnistu kyllä hyvin ja oon niihin tyytyväinen, mutta mua harmittaa ylikaiken, että leikkasin sitten ton hiuksen hiukka liian lyhyeks.. :(  No onneksi ne kasvaa takasin ja joskus täytyy epäonnistuakkin, että voi taas ensikerralla onnistua.. Ainakin näin mä oon itteäni lohdutellut..

Mutta eikai tässä tähänhätään muuta..Ensikertaan!

-Riia

1 kommentti:

  1. Hienosti kaikki päivitykset tehty! Ja vähän muutakin :)

    VastaaPoista