maanantai 23. helmikuuta 2015

Paluu arkeen

Heipsaan!

Hiihtoloma on nyt lusittu ja koulunpenkille on taas suunnattu takasin. Meillä oli tänään koko päivän aspaa(asiakaspalvelua). Tein aamulla yhden kampauksen harjoituspäähän ja sen jälkeen mulle tulikin oma asiakas ja taas asiakkaan jälkeen jatkui kampaus harjoitukset, koska asiakkaita ei yksinkertaisesti ollut.... 

Laitan tähän vaikka aluksi kuvat kaikista kampauksista, mitä päivän aikana väsäsin ja sitten vielä ennen-jälkeen kuvat mun omasta asiakkaasta. :)


Tässä aamun ensimmäinen kampaus.

Sitten tein tällasen vähän toispuoleisen kampauksen ja musta tästä tuli tosi kiva :)

Sama kampaus toiselta sivulta.

Ja tässä vielä toinen sivu.

Tää on eri kampaus ku toi äskeinen, vaikka näyttääkin hyvin samanlaiselta :D

Tässä sen eron näkeekin paremmin...
Sitten siirrytään mun omaan asiakkaaseen. Eli tosiaan tein raidat/värin ja siistisin hiukset vielä lopuksi. Pituutta ei  leikkauksessa lähtenyt juuri yhtään, koska asiakkaalla on kasvatusprojekti käynnissä. Muotolinjat siistittiin ja yhdistettiin alaosan mittapituus yläosan hiuksien mittapituuden kanssa.

Tässä ennen kuva sivusta ja takaata:


 
Sitten jälkeen kuvat:

Niskasta hiuksista tuli paljon siistimmät jos vertaa tuohon ylempään kuvaan. Vähän ehkä tuli enemmän raitaa, mitä lähtötilanteessa oli, mutta omasta mielestäni hiuksista tuli tosi kivan näköset. 




Tällasta tähän maanantai päivään kuului. Niijoooo oon muuten tästä lähin sitten "virallisesti" kakkosluokkalainen, sillä viimejakso oli viimeinen ykkösluokkalaisten kanssa, että nyt loppu kouluaika meneekin kakkosten kanssa :) 

Ja hei ystäväiset !!!! Jos sun kaveri tai tuttu haluis tulla hiusten leikkaukseen, permanenttiin, värjäykseen tai oikeestaa mitä vaan tekemään hiuksilleen, niin vinkkaappa sille meijän koulun kampaamoa!  Tässä osote mistä voi käydä kattoo lisätietoja  http://www.sskky.fi/amistyle.

Kiitos ja kuulemiin !

-Riia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti