sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

kaksoisrullaus

Moikka moi pitkästä aikaa !!!

On vähän jäänyt unholaan tämä kirjoittelu, joten pahoittelut siitä. Mutta tekosyynä voin hyvin käyttää töitä ja koulua ja yksinkertaisesti ajan puutetta :D Niin tai sitten vaa oon ollu laiska. Never know. 

No nyt kuitenki kirjotan kaksoisrullauksesta. Eli permanentti 2. kurssilla opetellaan taas uusia rullaus tapoja ja tässä niistä nyt ensimmäinen. 


Eli kaksoisrullaus ja ainoastaan pitkille hiuksille soveltuva rullaus. Kuvasta näkeekin että vain "hattualue" rullataan kaksoisrullauksella ja siitä alespäin rullataan spiraalirullauksena. 
Tää rullaus on hyvä jos asiakkaalla on pitkät hiukset ja haluaa ilmavuutta tyveen. Myös jos hiukset ovat eri kuntoiset, niin voi helposti käyttää tyveen(alempi rulla) vähän vahvempaa ainetta ja 
latvaan(päällimmäinen rulla) vähän miedompaa permanenttiainetta..

Laitan tähän vielä kuvat omasta kaksoisrullauksestani..

Siinä alkuvaihetta.


Hattualue rullattu kaksoisrullauksella. Sen jälkeen lähdin rullaamaan niskasta spiraalirullaksella.

Ja valmista tuli !
Ainiin ja sen unohdin sanoa, että tuo hattualue rullataan ihan perusrullauksen jaotuksilla.



Laitan tähän samaan tekstiin nyt vielä yhden parranmuotoilu asiakkaan  ennen ja jälkeen kuvat, kun en sitä varten viiti omaa tekstiä tehä :D
En kyllä tiiä, mitä mä tästä nyt sen enempää kerron, kun että kyllä taas vaan nuoreni asiakas useammalla vuodella...

Ja hei jos joku miespuolinen tätä tekstiä sattuu lukemaan tai jos sulla on joku parrakas kaveri, niin meillä Amistylissa parranajot ja -muotoilut on ilmaisia!!! Että tervetuloa :)





-Riia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti