lauantai 28. maaliskuuta 2015

Värikurssi 2. asiakastyöt

Moikka!

Mä aattelin, että tällä kertaa laitan kaikki värikurssin arvioitavat asiakastyöt samaan blogitekstiin, niin tästä on sitten helppo katsoa, mitä töitä tällä kurssilla on tullu tehtyä :)

Aloitetaan meidän harmaan hiuksen värjäyksestä.

Ennen kuva:


Eli harmaita oli jo n.50% hiuksista. Ja asiakas halusi pitää tummana hiukset ja ehkä jotain violettia vivahdetta hiuksissa sai näkyä. Päädyttiin Sussun kanssa SW:n väreihin ja valittiin sieltä;

 Tyveen: 6-0(15ml) + 6-99(15ml) + 6% hapete(30ml). 
Latvaan laitettiin kevytväriä 5-99(20ml) ja 1,9% hapete(40ml)

Ja ennen värjäystä tottakai esipigmentoitiin tyven harmaat; 6-0(30 ml) + vesi (30ml)

Ja sitten jälkeen kuvat:




Harmaat saatiin taas piiloon ja asiakas oli tyytyväinen.. Eli job well done ! :D



Sitten voidaankin siirtyä meidän Vaalea hius tummaksi- värjäykseen:

Meidän asiakkaalla oli vaaleat raidat ja halusi sitten yksivärisen tukan, jossa sai olla punaista ! "Kunhan ei nyt ihan paloautoa muistuta" eli sillä perjaatteella mentiin :D 
Katsottiin yhdessä asiakkaan kanssa sopiva tummuus ja vivahteet kohdilleen ja sitte lähettii sutimaan.

Tyveen laitettiin: 6/44(15ml) + 6/0 (15ml) + 4% hapete(30ml)
Latvaan laitettiin: 6/44(20ml) + 6/75(10ml) +  1,9%hapete (60ml)
Ja erillistä esipigmentointia ei tarvittu, koska käytettiin Wellan värejä niin riitti, että lisättiin vaan saman tummuista /75 väriä kuin haluttu lopputulos oli. 

Ja tässä vielä lähtötilanne ja lopputulos :








Vanhat raitakohdat jäi omasta mielestäni tosi kivasti vähän "näkyviin" ja sitä kautta ne toi hiuksen lopputulokseen kivaa eloa ja pirteyttä !! 



Sitten viimeisenä koetyönä oli monivärjäysasiakas!! Eli kahta väriä piti käyttää ja vähintään 2 astetta piti vaalentaa jotain kohtaa.
Noh mä sain oikeestaan aika vapaat kädet (JEEE!) ja sitten mun ehdotus oli, vaaleat raidat, lämmin ruskea pohjaväri ja lisäksi tummia liloja raitoja. Ja tämähän kävi kuin kävikin kaverille :)

Tyvi väri: 6 BG (60ml) + 3% hapete (60ml) (en ihan tarkkaan nyt muista määriä, mutta on ne nyt suunnilleen noin... )
Latva: 6BG (50ml) + 1,9%(100ml) 
Raidat: Silklift 50g + 3%(70ml)
Raidat: 5VV(40ml)+ VV-MIX(20ml) + 3%(40ml) 

Olin tyytyväinen lopputulokseen ja kotona näytin miesystävälleni ennen ja jälkeen kuvat, niin hän sanoi hauskasti: "näyttää kuin ne hiukset ois herännyt henkiin tossa jälkeen kuvassa". Ja niin siinä mustakin kävi. Hiuksista tuli kuin uudet ja kaveri oli myös tyytyväinen uuteen lookkiinsa :) 





Violetit raidat ei kuvissa kauheen hyvin näy, mutta kyllä ne silmällä erottui kun ulkona katsoi lopputulosta. Ja tarkoitus olikin niistä raidoista saada sellaiset, että ne auringossa sitten vähän hohtaisi violettina..

Tällaista tähän värikurssiin... Kivaa oli tehdä jokaista työtä ja taas tuntuu siltä, että on ehkä vähän enemmän oppinut noista väreistä ja hapetteista ja jopa ymmärtää niistä jo jotakin :D Ja harjoitus tekee mestarin! (hopeso)

Mutta nyt hauskaa viikonlopun jatkoa kaikille ja ei muutakun ensikertaan !!

-Riia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti