torstai 19. maaliskuuta 2015

Hiusten värjäysmuoti 2015- etätehtävä

Heido,

Eli etätehtävää pukkaa taas.. Tarkoitus ois kertoa vähän eri tukkuliikkeiden kevään 2015 hiusvärien muodista jne... Tein viime jaksossa vähän samantapaisen etätehtävän, että älkää ihmetelkö miks mä taas jauhan samasta asiasta :D 

Otetaan ekaksi vaikka Schwarzkopfin kevään värjäysmuoti käsittelyyn..

Schwarzkopf essential looks 2015:
Trendi 1- Helmiästytöt
(Kuvat otettu Pinni 2-3/15 lehdestä)


Eli helmiäissävyt ovat nyt IN ja sen varmasti niin ammattilaiset kuin amatööritkin ovat huomanneet.. 
Kauniit värit ja helmiäissävyt näkyvät SW:n(schwarzkopfin) essential looks trendi 1. Myös sileät pinnat kampauksissa toistuvat jokaisella mallilla.



Katsokaa yläkulmassa tuota blondiakin. Eikö oo hieman makeet värit ja helmiäissävyt neidillä ?!!
 Essential looks 2015 trendi 2- Hippi glam:

Kirkkaat kukkakuviot/-kuosit ovat taas nousseet muotiin ja sitä myötä myös hippi tyylinen kampaus ja värimuotikin. On supernaisellista tyyliä, rantalookkia ja juhlatunnelmaa.



" Pitkiä hiuksia, helppoja kampauksia, moderneja palmikkoja, kesäisiä laineita".
Ja hyvin luonnolliset värit!!!

Essential looks 2015 trendi 3- Rock chic

Rokki tyylit ovat täällä. Jos haluaa tuoda persoonallisuuttaan ja villeyttään esille, niin tässä hyviä malleja siihen. 


Sileitä pintoja, aktiivisia pintoja, rohkeita yhdistelmiä !

Laitan tähän linkin mistä voi itse käydä tutustumassa tarkemmin SW:n trendeihin jne. 


Wella professionals- Distilled collection 2015:

Wellan collection perustuu siihen, että joskus yksinkertaisemmat asiat voivat olla kaikkein kauneimpia. Tämä ilmenee unenomaisina ja haaleina värisävyinä ja värisävyt pyritään pitämään mahdollisimman puhtaina ja luonnollisina. Olet ehkä itsekkin huomannut, että luonnollisuus on alkanut näkymään katukuvassa, varsinkin hiusvärejä katsellessa? Itse ainakin olen kiinnittänyt asiaan huomiota. 


"Viesti on 'vähemmän on enemmän'"
Kuvistakin näkee kuinka luonnolliset värit malleilla on ja myös hyvin luonnolliset kampaukset. Vähän jotain lainetta ja hyvin yksinkertaiset ja pelkistetyt kampaukset.. 

Pikselivärjäys- tekniikka:

Eli pikselivärjäys on uusi tekniikka, mitä nyt kampaajat ovat alkaneet käyttämään. Pikselivärjäyksellä saa aika siistejä yksityiskohtia hiukseen ja se näyttää hiuksessa nimensämukaisesti pikselimäiseltä.. Okei laitetaan muutama googlesta poimittu kuva, jotta kaikki pysyy kärryillä :) 



Eikös näytäkkin hienoilta !! Ja miten pikselivärjäys tapahtuu?  Otetaan ohuissa osioissa hiuksia ja värjätään esim. pieniä neliöitä osioon. Otetaan seuraava ohut osio ja värjätään samankokoisia neliöitä mutta hieman eri kohtiin kuin edelliset neliöt ja niin edelleen.. Ja osion ei ole pakko olla neliö tietenkään.. esimerkiksi suorakaiteenmuotoisetkin osiot näyttää hienoilta lopputuloksessa !

Mä laitan tähän videon alle, missä tehdään harjoituspäälle pikselivärjäys, niin siitä selvii ehkä hieman paremmin, miten pikselivärjäys käytännössä tehdään !

https://www.youtube.com/watch?v=nXUnsX-hJRI Käy tuolta katsomassa video !!



Otetaan tähän loppuun vielä yhteenveto. Eli kevään muodissa on nyt 2015 helmiäissävyt, lyhyet ja pitkät hiukset, luonnolliset värjäykset ja kampaukset, hippi tyylit, rokki tyylit sekä pikselivärjäykset.. 

Laitan vielä muutaman kuvan miesten hiusmuodista keväällä 2015 :


Perus keesimalli pitää edelleen pintansa.


"ananas" tukka on muodissa parhaillaan ja myös tulevana keväänä/kesänä. Mutta erityisesti painetut jakaukset ovat nyt nostaneet itsensä muotiin! Ja kyllähän ne hienosti tuo yksityiskohtaa tuohonkin yläpuolella olevaan kuvaan. Itse pidän painetuista jakauksista ja ne sopivat joillekkin miehille todella hyvin !!


 Kylmät sävyt pysyttelevät miesten hiusväreissä muodissa, mikä nyt ei sinäänsä ole mikään yllätys :D

Tällainen etätehtävä tälläkertaa.. Toivottavasti jaksoitte lukea ja katsoa videot !! Ensikertaan,

-Riia

2 kommenttia:

  1. Kattava ja hyvä teksti.

    VastaaPoista
  2. Hei!


    Minun nimeni on Aino ja olen freelancer Promo logic:lla, nettimedia toimistolla. Olisimme kiinnostuneita lisäämään 2-3 lausetta ja linkin teidän sivullenne sovittuun hintaan vuodeksi.

    Olkaa hyvä ja ilmoittakaa jos tämä kuullostaa kiinnostavalta ja annan lisätietoja. Jos omistatte myös muita sivuja, olkaa hyvä ja liittäkää niiden URL osoitteet jotta voin käydä myös ne läpi mahdollista sopimusta varten.

    Kiitos ja pikaisiin kuulemiin!

    Ystävällisin terveisin

    Aino Nurminen
    nurmien.aino@gmail.com

    VastaaPoista