tiistai 3. helmikuuta 2015

Mitä kevään 2015 muoti pitää sisällään?

Hellurei ja hellät tunteet!

Eli teen nyt tekstin kevään 2015 muodista (mitkä värit on muodissa, jne..), koska meillä ei torstaina ole värikurssin tunteja, niin tämä on meidän etätehtävä..
Mä aattelin että laitan tähän tosiaan erilaisia kuvia millaiset värit ja värjäykset ovat nyt muodissa ja millaiset kampaukset ovat parhaillaan in.

Aloitetaan vaikkapa väreistä..
Ihan ekana tulee mieleen pastellivärit, mitkä on nyt viime aikoina nousseet suureen suosioon ja varsinkin kun kevättä kohden mennään niin pastellivärit ovat tosi suosittuja..

 Tässä muutama esimerkki!
Ihania hentoja ja herkkiä värejä. Musta tosi kivan näköisiä :)


Myös erivärejä yhdistellään entistä rohkeammin.


                                                       
Tää on tosi kiva !!
Ja oltiin Color Zoomissa ja sielä juuri esiteltiin heidän uutta Traditional rebels mallistoa ja sielä kertoivat, että muotiin kuuluu nyt myös eri kylmien ja lämpimien värien yhdistely keskenään samaan värjäykseen.  Että monennäköisiä vaihtoehtoja löytyy värimaailman puolelta..

Myös liukuvärjäys pitää pintansa ja erityisesti taas vähän värikkäämmät ja ns. shokkivärit ovat suosittuja liukuvärjäyksissä sekä myös pastellivärit.



Kampauksissa edelleen letit ovat in.. Niin arjessa kuin juhlassakin.



Myös nutturakampaukset ovat ikuisia suosikkeja.

Leikkauksissa sitten taas lyhyemmät mallit ovat muodissa ja lyhyet eteenpäin pitenevät polkkahiukset.
Leikkauksissa yhdistellään myös parhaillaan paljon rikkonaista ja ehjää rakennetta. Näin leikkauksiin ja kampauksiin saa vähän lisää särmää ja se näyttää silmälle kivemmalta.

Päälliosa hyvin rikottu ja etuosan pitkät hiukset ovat aikalailla ehjällä rakenteella leikatut !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti