keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Katkee, katkee

Heissulivei,

Meillä oli eilen asiakaspalvelua klo. 10.00-17-30 ja mulle tuli aamulla mun toinen isoäideistä hiusten värjäykseen ja leikkaukseen. En muistanut ottaa siitä ennenjälkeen kuvia, mutta oma äitini tuli sitten yhden maissa hiustenleikkuuseen niin siitä kyllä otin ne kuvat, jotka viimepostauksessa lupasinkin ottaa :)

Pituutta lähti hiuksista taas ihan mukava määrä ja ohentelujakin sai tehdä aika lailla, sillä kyseessä oli tosi paksu tukka..
Leikkasin ihan perus polkkatukka hiukset eli ihan tasausleikkauksena hoitui tämä leikkaus. Tein ensin ristijaon ja sitten aloitin takaata leikkaamaan vaakaosioissa ja ensin tottakai määritin muotolinjan ja sen mukaan sitten jatkoin leikkausta.

Leikkasin äidilleni myös otsahiukset, joten etuosiosta erotin aluksi sen osion mihin etuhiukset leikkaan ja sitten vasta leikkasin sivut. Etuhiukset leikkasin tottakai kuivana, jotta pystyin näkemään sen hiuksen oikean pituuden. En leikannut etuhiuksia sormien välistä vaan ihan kampasin ne hiukset suoraksi ja siitä vedin vapaallakädellä, ettei käy niin että venyttäisin hiusta liikaa ja sitten etuhiuksista tulisi ihan nysät... :D

Tässä on ennen kuva. Ja taas ennen hiusten pesua mä vedin vapaalla kädellä sellasen 10 cm pois pituudesta, koska turha niitä on pestä mitkä kuitenki tippuu lattialle heti pesun jälkeen :D

Ja jälkeen! Mä raudalla käänsin noi latvan vähän sisään päin niin siks saattaa näyttää hieman porrastetulta tästä kuvakulmasta tuo hius.

Ja sivulta. Tässä näkyy myös vähän tuota otsatukkaa :)
Tossa ennen-kuvassa näkyy hyvin kuinka kirjava toi latva oli, kun sielä oli jotain vanhoja värejä, mitkä oli jo melkeen pois kasvanut ja jälkeen kuvassa sitten taas tuo harmaa väri on paljon tasaisempi, kun ei ole enää niitä huonoja/kirjavia latvoja sielä..
Oli kivaa taas leikata, kun lopputulos on selvästi erilainen kuin lähtötilanne!

-Riia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti