maanantai 1. joulukuuta 2014

Hiustatuointikoulutus

Holahola!

Aattelin ihan pienen tekstinpätkän tulla tänne kirjottamaan meidän hiustatuointikoulutuksesta, joka meillä oli viime viikon tiistaina. Oli todella mielenkiintoinen koulutus ja ainakin oppisi teoriassa, miten hiustatuoinnit tehdään ja miten niistä saa mahdollisimman siistit.

Noh jos nyt sitten vaikka kerron, miten tatuointeja lähdettiin tekemään ja lopuksi laitan sitten vielä kuvat millaisen tatskan tein veljelleni..

Eli koulutus alkoi teorialla ja kouluttaja kertoi omasta taustastaan ja siitä mistä hän saa ideat tatuointien tekoon yms. Sitten saimme itse alkaa suunnittelemaan, millaisen tatuoinnin teemme asiakkaallemme. Itse tein monta erilaista suunnitelmaa, koska veljelläni ei ollut mitään ideaa millaisen tatuoinnin hän haluaisi, niin sovellettiin sitten niistä erivaihtoehdoista sopivin tatska.

Suunnittelun jälkeen käytiin syömässä ja ruuan jälkeen kouluttaja näytti meille, miten tatuointi siistitään veitsellä ja kertoi myös miten tatuointia lähdetään tekemään pienellä koneella. Tämän jälkeen meille tulikin omat asiakkaat ja päästiin itse toimintaan...






Tällaiseen tatuointiin me sitten yhdessä päädyttiin ja lopputuloksestakin tuli mielestäni ihan hyvä. Myös veljeni oli tulokseen tyytyväinen, joten ei huono.... Emsimmäisessä nuolessa näkyykin pieni punainen vekki. Eli tuli tosiaan tollainen ihan pieni pintavekki, jota veljeni ei kyllä edes huomannut ennenkuin siitä hänelle mainitsin. Mutta se tosiaan tuli siinä kun aloin rapsuttamaan partaveitsellä tatuointia siistiksi ja pidin liian hennosti partaveitsestä kiinni. Virheestä oppineena otin jämäkämmän otteen ja ei tullut enään vekkejä.

Tällainen tuli toisesta sivusta. Eli aluksi ei edes toiseen sivuun pitänyt mitään tehdä, mutta asiakkaan pyynnöstä sinnekkin vedettiin muutamat viivat!



Tällainen lyhyt teksti tähän väliin. Nyt jatkuu oppitunti ja itseasiassa blogin kirjoittamis- kurssin tunnit... Täytyykin jatkaa kuuntelua, jos vaikka oppisin ymmärtämään tätä bloggeria vähän paremmin!

-Riia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti