keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Leikkauskurssi

En oo vissiin vielä ollenkaan kertonu, mitä ollaan leikkauskurssilla saatu aikaseksi. Ollaan leikattu aika paljon, mutta mulla on valitettavasti vaan kahdesta työstä kuvat..

Eli hankittiin omat naisasiakkaat, joille leikattiin lyhyt malli. Me itse toivottiin, että harjoteltais naisten lyhyenmallin leikkauksia ja saatiin sit hankkii oikeen omat asiakkaat, että on todentuntusempi leikata.


Lähdin leikkaamaan niskasta ja otettiin niskaraja koneella(9mm). Yhdistin ylimenokohdan yläosaan, ylöspäinpitenevällä kehälinjalla. 
Pulisongeista haluttiin päästä eroon, joten leikkasin ne koneella pois. Ja korvat otettiin molemmilta puolilta esiin. 
Ohensin päälliosan veitsellä, niin että koversin hiusta osion alapuolelta. Itse olen tyytyväinen tulokseen ja niin oli asiakaskin. :)


Sitten siirrytään harjoituspään leikkelyyn :

Tämä oli "asiakkaan" toive 

Tällaisen osituksen tein. Elikkäs keskelle jätin ohjurin ja siitä lähdin leikkaamaan pysyvällä mittapituudella, jotta sain sen vähän pitenemään eteenpäin..

Siinä sitten leikattu ja föönattu lopputulos!



Vähän huonosti näkyy tossa tummassa hiuksessa, mutta saa siitä ainakin jonkunlaisen kuvan millanen siitä tuli. Leikkaus oli helppo ja pysyvällä mittapituudella on kyllä helppo saada sellainen kaunis eteenpäinpitenevä malli.. Ens viikolla meillä on sitten vielä asiakastyöt ja niistä laitan kyllä kuvia tulemaan jossain vaiheessa.

                                                                   -Riia-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti