keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Kampauksia

Moikka taas,

Taas on kampauskuvia kertynyt puhelimeen aikalailla, joten päätin tulla nyt nopsaan päivittämään kuvat blogiin !

Mennään suoraan asiaan ja aloitetaan vaikka miestenkampauksista.


Harjoiteltiin pyöreänkuvion tekemistä. Mä ihastusin tähän ihan täysin !!! Niiiiiin kivan näkönen. Oikeen kunnon retro kampaus :D


Harjoiteltiin myös "vetskarin" tekemistä. Eli yhtenevää kuviota. Tälläkin saa kivoja yksityiskohtia tehtyä helposti miestenkampauksiin.

Sitten voisin laittaa kuvaa, kun tehtiin lyhyt hiuksiselle asiakkaalle pitkienhiusten kampaus lisäkkeiden avulla.



Eli perjaatteessa tosi simppeli tekniikka. Lisäkkeistä tehdään silmukat ja kiinnitetään ne kampaukseen. Niskahiukset litistettiin ihan sileiksi vähän niinkuin alkaisi banaaninutturaa tekemään ja siihen päälle aloin rakentamaan nutturaa. Vaikeaa lisäkekampauksesta tekee se, että se pitäisi saada näyttämään siltä, kuin se olisi asiakkaan omaa hiusta. Eli tarkasti pitää suunnitella, miten omat hiukset liittää kampaukseen, jotta ne yhdistyvät aidon näköisesti.

Sitten HÄÄKAMPAUKSEEN!!!!!

Eli meillä oli hääkampauksen koetyö tänään ja olin siitä niin paineissa, etttei mitää rajaa :D Ideaa kampaukselle ei meinanu millään syntyä ja näin untakin viimeyönä siitä, että se meni ihan plörinäksi koko kampaus! Mutta onneks ei mennyt, vaan onnistu musta tosi hyvin :)

Tein siis niska nutturan. Etuosan hiukset kreppasin, jotta saisin letin näyttämään hieman suuremmalta ja pienen osion kiharsin ja asettelin sen laineilevasti menemään nutturan suuntaan.

Tässä toinen puoli.


Olen tyytyväinen kampaukseen. Toisen sivun olisi voinut tehdä vähän siistimmäksi, esim. sulkemalla rullan pään, jottei rullan sisällä olevaa tuheroa olisi näkynyt :D Mutta opinpahan jälleen jotain uutta.. Tai kyllähän mä sen tiesin, mutta joku aivopieru kävi ilmeiseti siinä vaiheessa.. 

Ainiin tohon koetyöhön kuulus myös ehostus. Siitä ei oo erillistä kuvaa, mutta silmiin laitettiin mustaa/ruskeaa ulkonurkkaan ja valkoista sisänurkkaan. Kulmat ruskealla ja huulet aika neutraalilla huulipunalla, kuten häämeikkiin yleensä kuuluukin. Meikki oli vähän ehkä tummempi, mitä normaalisti häämeikin kuuluisi olla, mutta asiakas käyttää normaalistikkin vähän tummempaa ja se tuntui kotoisalta nytkin, joten asiakkaan toiveiden mukaan mentiin. :) 



Pakko laittaa viel yks väriasiakaskuva tähän ku näytti nii mageelta. Tein värin RR@all Elumenilla.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti