torstai 7. heinäkuuta 2016

Suosikki tuotteet!

Moi,

Otsikosta voi jo arvata, mitä tämä postaus tulee pitämään sisällään. Eli esittelen teille mun lempituotteet. 

Ensimmäisenä esittelyssä Goldwellin Magic Finish. Tässä on kolmosen pito, eli pitää hyvin, mutta on myös helppo harjata pois.
Magic finish antaa myös ihanan kiillon hiuksiin, sisältää värisuojan ja kaiken kukkuraksi tää tuoksuu todella miellyttävältä.

hintaa tällä lakalla on 18,90€

Sitten seuraavat tuotteet. Aloitetaan esittely vasemmalta oikealle. (Kuva alempana!)

Elikkäs ekana tuo Satin Guard- kosteussuojasuihke. Aivan ykköstuote, jos on kostea ilma ja haluat että hiukset pysyvät sileinä ja silkkisinä sateisenakin päivänä!! Mä (ja melkeen kaikki muutki) sanonkin tätä sateenvarjolakaksi. Kosteussuoja on taattu useammaksi päiväksi. Tuote sisältää myös värisuojan ja poistaa sähköisyyttä. Suosittelen kokeilemaan!! (Hinta 18,60 €)

Seuraava tuote.. Goldwellin Twist around- kiharaneste. Tällä saa tosi pitkäkestoisia ja siistejä kiharoita. Suihkutetaan kuivaan tukkaan ja muitoillaan sitten esim. Raudalla. Sisältää siis väri- ja lämpösuojan. Itse käytän tätä melkee aina, kun viimeistelen asiakkaan kampauksen. Sopii myös siis suoristuksen alle ! Todellakin lemppari kiharaneste 😊. (Hinta 17,10 €)

Sitten vielä esitellään mun lemppari vaha. Goldwellin Roughman. Tässä on nelosen pito ja koostumus on ihanan voidemainen, eli helppo levittää tukkaan. Pitää koko päivän tukan kuosissa ja helposti uudelleen muotoiltava. Sisältää myöskin värisuojan.
 Jotain kertoo myös se, että mun miesystävä(jolle ei kelpaa mikään vaha) tykkää ja hyväksyy tämän mattavahan!! 😉(Hinta 17,70€)


Viimisenä esittelen vielä tuotteen, jota ilman en pystyisi varmaan elämään 😂. Kuivashampoo. Tämän avulla saa helposti pidennettyä pesuväliä ja näin hieman vähentää hiusten rasittamista. Eli tuote suihkitaan päähän jakaus jakaukselta ja hierotaan hieman sormilla tai harjalla voi harjata läpi. Ja kuiviin hiuksiin(tottakai!).
Käytän joskus myös kuivashampoota kampauksissa. Sillä saa hyvin tukea tupeerauksen alle ja kampaus pysyy paremmin 👍.(hinta 28€)


Siinä oli ainakin osa mun lempparituotteista!!
Lisää vaan kertokaa ideoita jos tulee mieleen jotain mistä haluaisi, että teen tekstin ! 😊

-Riia-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti