keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

16.7

Heipsan!

Lauantaina oli mun ensimmäinen oikeasti  kiire päivä. Menin töihin 7.30 ja lopetin n.13.15 ja siinä välissä ei ollut yhtään taukoa. Se oli ihanaa. En siis todellakaan valita, vaan ihan oikeesti nautin siitä. Toivon tällaisia päiviä lisää👍.

Nyt alkuviikosta on kanssa ollut iha  hyvin asiakkaita, mutta loppuviikko on aika hiljaisen näköine , eli hophop aikaa varaamaan 😉.  Lauantaina en ole töissä, koska nyt on Salo volley- viikonloppu ja perinteisesti menen sinne pelailemaan.

Mä laitan tähän tekstiin kuvia, mitä kaikkea mun ekana kiireisenä päivänä tuli väsättyä. Yhdestä pikakampauksesta jäi kuva ottamatta, kun asiakkaalla (ja vähän mullaki) oli kiire 😂.

Äitin tukka tarvitsi saksia, kun illalla oli juhlat tiedossa. Ennen-kuva unohtui ottaa..


 Tämä neitokainen kaipasi kesätukkaa, kun olivat menossa isoon kaupunkiin katselemaan eläimiä. Tästäki  unohtui se ennen- kuva 😂.

No nyt muistettiin ennen-kuva. Tässä sanottiin takatukalle hyvästit  ja toivotettiin tervetulleeksi kesälook. 😎 Välissä tehtiin pikakampausta illan juhliin.. 😍

 Muistin ottaa ennen-kuvan pesun jälkeen, että pahoittelut huonosta kuvasta.. mutta lopputulos oli hyvä, joten viis kuvasta. 🌞 Sitten vielä lopuksi lauantain juhlakampaus häävieraalle. 😍

Jos haluat tulla käsittelyyni, niin pistä viestiä ja tehdään jotain kivaa sinunkin tukalle. 
Puh. 0440 316 776
-Riia-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti