keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Kuulumisia !

Heipsan,

Pitkään aikaan ei oo tullut kirjoteltua tänne mitään, joten ihan ekana pahoittelen sitä. Nyt muistin(ja kerkesin) tulla tänne kirjottamaan vähän mitä kaikkea on tullut tehtyä tässä viime aikoina.
Meillä on nyt alkanut vika jakso koulussa, sillä huhtikuussa alkaa työssäoppiminen ja sitten pitäiskin jo valmistua! IIIK. Aika on mennyt niin nopeesti et melkeen pelottaa.. 

Tässä jaksossa meillä on joka päivä aspaa ja tiistaisin on vain pari tuntia partakäsittelyt 2- kurssia. Eli aika työntäyteinen jakso tiedossa. Mutta ihan hyvä. Tekemällähän sitä oppii :)

Mä voisin laittaa tähän kuvia, mitä kaikkea kännykän kätköistä löytyy ja mitä en oo tänne blogiin vielä laittanut.

Tässä Goldwellin koulutuspäivältä. 


Sitten tehtiin pikkumiehelle aspassa uutta lookkia :)


 Äidin tukka oli päässyt VÄHÄN kasvamaan pitkäksi.... :D




Hoitokurssi 2 me tehtiin asiakkaille hiustenhoidot. Itse tein SP-hoidon omalle mummilleni. Ja leikkasin myös hänen tukan, kun sekin oli jo ihan ylikasvanut..





Taas oli joku koulutuspäivä.. En nyt satu muistamaan, että minkä firman, mutta ei voi mitään. Asiakkaalla oli ihan luonnontukka, eli ei koskaan värjätty. Latvassa oli jotain vanhaa vaalennusta/suoraväriä. Tyvi ja pituudet laitettiin siis ihan 6 % hapetteella, koska se oli luonnonhius niin saatiin se vaalenemaan pelkällä hapetteen oikealla valinnalla. Ei tarvinnut mitään vaalennuksia alle.


Sitten oli koetyö. Ja tässäkin lilaa laitettiin!(Huomaako yhtään mikä on mun tän hetken suosikki :D)



Aikamoista saa aikaseksi väreillä. Ja tietty oikeanlaisella leikkauksella!! Jos sun tukka kaipaa freesausta ja keväistä piristystä, niin laita viestiä tai tuu vaikka koululla käymään, niin katotaan sulle sopiva aika! 


Ensikertaan,
Riia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti